Företag - Produktfakta

 

Vi är unika på marknaden.

Vår andel företagsbeställningar ökar stadigt mycket tack vare vårt flexibla koncept kan tillverka små serier.

Det är lika enkelt att beställa en skylt som ett stort antal.
Om ert företag har stor personalomsättning, visstidsanställda som jobbar kortare tider etc. så är vårt koncept idealiskt. Likväl som om du ska på mässa, kongress, förelsning etc och behöver en eller ett par skyltar just för det ändamålet, eller skulle vara sent ute så skickar vi skyltarna till den adressen är du ska använda den, t.ex. till mässan.

 

Alla produkter unika - Du designar och vi tillverkar!
Varje namnskylt och namnbricka och dörrskylt designas efter din angivna kombination. Du väljer själv typ av skyltämne, bakgrundsfärg, typsnitt, motiv/logotyp etc. Du kan välja våra standardformat eller ange en egen skyltstorlek.

Motivet och textens storlekanpassas för att göra varje namnskylt, namnbricka och dörrskylt unik. Du beställer enkelt genom att ange motiv/logotype bakgrund, typsnitt samt storlek på namnskylten eller dörrskylten samt den text du önskar.
Vill du inte ha motiv på namnskylten / dörrskylten lämnar du den rutan tom i beställningsformuläret. För valfri storlekmåste du också välja form oval eller rektangulär skylt, hörnen blir runda på skyltarna.

 

Material
Våra exklusiva namnskyltar och dörr-/väggskyltar är tillverkade i plaste eller metall.

- Plastlaminat (även kallat gravyrplast) tjocklek 1.6 mm med svart eller vit kärna
- Metall: Mässing vilken ger utseende av guld, Förnicklad mässing vilket ger utseende av silver

Skyltmaterialet, både plastlaminat och metall, är avsett för inomhusbruk.

 

 

 

 

Skriv text själv med penna.
Vi kan leverera sk."blanka" skyltar utan text, med eller utan logotype. Detta är lämpligt för tillfällig personal, prao, praktikanter, vikarier eller annan extrapersonal. Då går det bra att skriva med whiteboardpenna, OH-penna, CD-marker eller liknande pennor. Sudda ut texten med rödsprit när skylten byter bärare. En DYMO-remsa fungerar också utmärkt på skylten

 

 

 

 

Fästanordningar
Våra fästen är nål, magnet, militärklämma eller tejp.
Nålfäste ärstandardfäste och ingår i skyltpriset. Vi erbjuder även andra fästen såsom magnet eller mlitärklämma mot ett visst pristilägg. Magneten är tvådelad och fungerar även som t.ex. kylskåpsmagnet om skylten ska använas på diskmaskinen, whiteboardtavla, kylskpet etc.Alla skyltar, såsom dörrskyltar etc. förses med en stark dubbelhäftande tejp som fäster på de flesta släta ytor, vill du att vi ska göra ett håll i skylten för upphängning går det också bra skriv det då som notering i din beställning till oss.